Curatatorie ecologica

Serviciul de curatatorie ecologica

Serviciul de curatatorie ecologica trebuie sa fie disponibil in oferta unei spalatorii moderne. Ne ocupam de curatarea, spalarea, calcarea oricarui tip de confectii. Personalul nostru va va curata hainele atent în functie de indicatiile inscrise pe eticheta. Aplicam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor astfel incat hainele dumneavoastra vor deveni din nou impecabile.

1. Programare

2. Ridicare confectii

3. Livrare

Curatare uscata

Aceasta tehnologie de CURATARE USCATA nu foloseste apa ci anumite tipuri de solventi speciali – in cazul nostru percloretilena de la firma DOWPER si este cea mai sigura metoda de a curata hainele, fara a le deteriora.

Hainele dumneavoastra parcurg urmatoarele etape:

Etichetare si inspectie

Hainele sunt etichetate pentru a putea fi identificate, a nu se amesteca cu a altor persoane.

Predetasare pete

Predetasare pete cu ajutorul mesei de predetasare pete si a substantelor de cea mai buna calitate, non-toxice si biodegradabile ce realizeaza curatarea petelor indiferent de natura lor.

Curatarea hainelor

Curatarea hainelor cu percloretilena DOWPER intr-o masina de curatat chimic DONINI D28, dotata la standarde inalte, realizandu-se un curatat perfect, cu eliminarea totala a perclorului din textile si fara a polua mediul ambiant. Personalul EXPERT WASH este bine instruit si respecta cu strictele specificatiile de pe eticheta. In acest fel hainele vor straluci de curatenie, vor arata mereu ca noi si se vor deteriora mai greu, vor avea o viata mai lunga, isi vor pastra textura intacta si culoarea originala.

Expert Wash

mereu aproape, mereu de ajutor

N

Don't Get Up. We Got it.

%

Mai eficient

Finisarea confectiilor

Finisaj textil

Finisarea confectiilor se face cu ajutorul personalului calificat in FINISAJ TEXTIL cu ajutorul mesei de calcat aspirante si vaporizante si a unui fier de calcat profesional care foloseste o talpa protectiva de teflon care nu da luciu textilelor.

Ambalare

Ambalarea confectiilor pe umerase in folie de polietilena cu ajutorul masinii de ambalat.