Curatatorie Chimica - Spalatorie Ecologica

Spalatorie textile & horeca

GIRBAU 1Procesul tehnologic de spalare a hainelor a fost atent gandit si implementat de EXPERT WASHSpalatorie textile & horeca, sub stricta observatie a specialistilor, astfel incat sa indeplineasca toate criteriile de calitate iar articolele sa aiba un aspect desavarsit.  Atunci cand vine vorba de calitate, suntem foarte exigenti deoarece suntem constienti ca doar prin oferirea unor servicii la cele mai inalte standarde, veti fi pe deplin multumiti si veti apela din nou la serviciile noastre, ori de cate ori veti avea nevoie.

Utilizand echipamente de spalatorie moderne , programe de spalare si suport de la renumitele firme GIRBAU / MIELE / AGA,  si detergenti si aditivi ECOLAB / BEZEMA / BUSSETTI puternici dar delicati cu tesaturile in acelasi timp, reusim  sa crestem durata de viata a lenjeriei cu cel putin 30% si sa fim la inaltimea asteptarilor. Astfel, lenjeria si prosoapele devin mai albe, mai pufoase, iar calitatea plierii si ambalarii creste datorita automatizarii.  

Divizia noastra industriala este destinata hotelurilor, restaurantelor, intreprinderilor si nu in ultimul rand fabricilor de textile.  Reusim cu succes sa oferim servicii de spalatorie profesionale, prompte si de calitate superioara, dedicate unei game variate de produse textile.

Pentru partenerii nostri din industria textila executam spalari usoare de produse textile, aceasta insemnand : soft wash, soft wash cu silicon, garment wash,  si dry cleaning , la care se adauga experienta si calificarea personalul nostru, intotdeauna pregatit sa raspunda cu succes tuturor cerintelor clientilor nostri, oferind totodata promptitudine si o calitate de exceptie indiferent de procesul de spalatorie sau tratamentul  ales. Uscarea textilelor in uscatoare cu cel mai bun proces de uscare. Controlul umiditatii, ce permite un plus de uniformitate a uscatului si un plus de calitate.

GIRBAU PB kalander

Pentru ca cel mai mic detaliu conteaza și suntem siguri ca și pentru dumneavoastră la fel, considerăm ca textilele spalate profesional trebuie și calcate și finisate profesional. Serviciile noastre se adresează atât persoanelor fizice, cât și firmelor și companiilor din domeniul hotelier și nu numai. Mentionam ca, utilajele noastre moderne nu permit deteriorarea obiectelor (plastifiere, luciu, etc.), oferind calitate net superioara fata de utilajele de generatie veche. Suntem mereu cu un pas inaintea celorlalte firme de profil in ceea ce priveste tehnica de lucru, utilaje, calitate si adaptarea la nevoile fiecaruia.

 

Descopera prin EXPERT WASH, cele trei elemente care ne-au propulsat in fata altor firme de profil din CLUJ :

  • IGIENA
  • CALITATE
  • PUNCTUALITATE