Contract

Experienta

EXPERT WASH ofera din 2006 servicii de spalatorie profesionala / industriala care se adreseaza consumatorilor din toate domeniile de activitate precum, Hoteluri, Pensiuni, Restaurante, Organizatori de Evenimente, Montaj / Productie sau oricarei activitati care doreste sa externalizeze acest serviciu.

Datorita utilajelor moderne, tehnologiei avansate de care dispunem si capacitatea mare de spalare putem onora cu profesionalism comenzile primite, indiferent de volumul de munca, respectandu-se in acelasi timp standardele de calitate, dar si termenele de livrare.

Wash & Dry

Hand Wash

Drycleaning

Spot Treatment

Folding

Pressing

Alterations

Storage Lockers

Calitate

Cu ajutorul produselor CHT BEZEMA si ECOLAB (liderii mondiali din industria detergentilor) si programelor personalizate pentru fiecare client, garantam rezultate sigure si eficienta maxima a textilelor.

Aveți un HOTEL, RESTAURANT sau o PENSIUNE și doriți sa spalați lenjeria sau fețele de masa?? NOI suntem soluția. Contactați-ne și va vom ajuta!

BENEFICIATI DE: pret corect / calitate / seriozitate / promptitudine / igiena.

Pentru CONTRACTE prețurile sunt negociabile in funcție de cantitate si frecvența comenzilor. Beneficiați de TRANSPORT GRATUIT.

Satisfactie Garantata

Pret

Calitate

Rezistenta

Promptitudine

Igiena