Despre Noi

Pickup & Drop-Off. Spalatorie – Curatatorie In Cluj-Napoca. Pentru Tine Sau Pentru Afacerea Ta.

Cauti o curatatorie spalatorie in Cluj Napoca?

SC FORTEX IMPEX S.R.L s-a infiintat in anul 2006, este reprezentata de EXPERT WASH si isi propune sa aduca pe piata curatatoriilor si spalatoriilor din CLUJ un serviciu foarte util populatiei si industriei horeca.

Utilajele aflate in dotarea EXPERT WASH sunt de ultima generatie ceea ce face posibil ca procesul de curatare, spalare, uscare si calcare sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate, igiena si eficienta.

In viitor, firma urmareste intarirea pozitiei pe piata serviciilor de spalatorie si curatatorie textile, prin deschiderea de noi puncte de colectare si centre de productie, avand in vedere achizitionarea unor noi linii tehnologice de mare productivitate, ceea ce va duce la costuri de productie reduse si la o competivitate mare pe piata serviciilor.

Scopul nostru este acela de a imbunatati si extinde in permanenta gama de servicii oferite de noi, obtinerea loialitatii pe sectorul in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite partenerilor nostri.

Expert Wash - Laundry Cleaning
  • S.C. FORTEX IMPEX S.R.L.
  • J12/2770/2006
  • RO18942710
  • Str. Dambovitei Nr.43/40 CLUJ-NAPOCA
  • RO70BTRL06701202H99457XX
  • office@expertwash.ro

Cateva detalii despre curatatorie spalatorie in Cluj Napoca

Rufele murdare vor fi inspectate manual de catre membrii echipei noastre. Scopul este de a gasi petele dificile si a folosi solutii speciale pentru fiecare tip de pata si material, astfel incat sa reusim sa curatam si in cele mai dificile cazuri.
Cu o tehnologie avansata oferita de producatorii din domeniu, folosim programe computerizate pentru tipurile diferite de spalare/curatare. Computerul va face mixul de detergenti si substante specifice mai eficient decat in variantele clasice. Astfel se ajunge la o calitate mai buna a curatarii rufelor murdare.
Dupa procesul de spalare, rufele vor fi uscate si calcate cu utilaje speciale apoi impachetate si livrate clientilor.
Pentru a intelege mai bine procesele si produsele pe care le folosim, va invitam sa ne contactati si sa ne vizitati. In functie de nevoile pe care le aveti, vom gasi impreuna cele mai bune solutii pentru rezultatele asteptate.

Expert Wash

Scopul nostru este acela de a imbunatati si extinde in permanenta gama de servicii oferite.