Servicii

Spalatorie curatatorie profesionala

Expert Wash ofera servicii de spalatorie curatatorie profesionala.

Divizia noastra industriala este destinata hotelurilor, restaurantelor, intreprinderilor si nu in ultimul rand fabricilor de textile. Reusim cu succes sa oferim servicii de spalatorie profesionale, prompte si de calitate superioara, dedicate unei game variate de produse textile.

Ne ocupam de curatarea, spalarea, calcarea oricarui tip de confectii. Personalul nostru va va curata hainele atent în functie de indicatiile inscrise pe eticheta.

Firma noastra va pune la dispozitie serviciul de reparatii si intretinere textile disponibil in locatia noastra. Daca doriti sa beneficiati de acest serviciu in momentul in care va lasati un articol cu probleme la curatat, este suficient sa cereti opinia noastra.

Call Us

0753 254 253

Servicii la cele mai inalte standarde

Curatatoria-Spalatoria Expert Wash a dezvoltat si creat serviciul de leasing textil, la solicitarea clientilor care au dorit sa „scape” cu totul de logistica serviciilor de spalatorie si sa diminueze costurile interne.

Atunci cand vine vorba de calitate, suntem foarte exigenti deoarece suntem constienti ca doar prin oferirea unor servicii la cele mai inalte standarde, veti fi pe deplin multumiti si veti apela din nou la serviciile noastre, ori de cate ori veti avea nevoie.

Pentru ca cel mai mic detaliu conteaza și suntem siguri ca și pentru dumneavoastră la fel, considerăm ca textilele spalate profesional trebuie și calcate și finisate profesional. Serviciile noastre se adresează atât persoanelor fizice, cât și firmelor și companiilor din domeniul hotelier și nu numai.

1. Spalatorie horeca

2. Curatatorie ecologica

3. Leasing textile

4. Contact