Leasing Textile

Curatatorie Chimica – Spalatorie Ecologica

Curatatoria-Spalatoria EXPERT WASH, Cluj Napoca, a dezvoltat si creat serviciul de leasing textil, la solicitarea clientilor care au dorit sa “scape” cu totul de logistica serviciilor de spalatorie si sa diminueze costurile interne , costuri care pot scadea cu pana la 20-30%.

Nu e nevoie sa organizezi o spalatorie proprie, adica sa alegi utilaje, sa obtii finantare sau sa blochezi resurse financiare, sa angajezi personal sau sa obtii autorizatii si certificate, etc.

Solutia care functioneaza de multe decenii, verificata si optimizata e aceea de achizitionare a seturilor de textile necesare activitatii prin LEASING TEXTILE.

Cumparam cantitatiile de textile solicitate, de la furnizorii nostri sau de la cei recomandati de dumneavoastra dupa ce va alegeti tipurile de textile necesare (lenjerie, prosoape, halate, fete de masa, naproane, servete, salopete, uniforme), dimensiuni care iti sunt utile, sa stabilesti cantitatea si ritmul in care le vrei livrate, in baza unui contract pe o perioada de cel putin 5 ani. Fie ca e vorba de lenjerie sau echipamente de lucru, vom gasi solutia optima, adaptata nevoilor afacerii tale.

Iti vom garanta si asigura cantitatile prestabilite din textilele solicitate, termenele respectandu-se cu strictete le vom inlocui pe cele deteriorate, le vom curata, calca si ambala pentru a le putea utiliza din nou in conditii de stricta igiena si calitate garantata. Asiguram serviciile de spalatorie, managementul textilelor, transport.

lenjerie, prosoape, halate, fete de masa, naproane, servete, salopete, uniforme

Expert Wash

Cumparam cantitatiile de textile solicitate, de la furnizorii nostri sau de la cei recomandati de dumneavoastra dupa ce va alegeti tipurile de textile necesare.